Uitleg particuliere en MKB-abonnementen
Kosten van eigen auto via AutoWeek.nl
Kosten van eigen auto via Nibud.nl

Klik hier voor het aantrekkelijke prepaid actie account!

Wat is 073elektrisch?

De elektrische deelauto’s van 073elektrisch staan voor:

0 = nul emissie

7 = 7 dagen per week aan het rijden

3 = 3 ritten per dag

(en 073 is het kengetal van Den Bosch).

In de Binnenstad van ‘s-Hertogenbosch verschijnen binnenkort meerdere elektrische deelauto’s, het eerst in ’t Zand. En je hebt ook toegang tot enkele elektrische deelauto’s in Paleiskwartier Den Bosch. Stichting Brabant Elektrisch (SBE) neemt hiervoor het initiatief. Samen met vergelijkbare stichtingen en organisaties in Limburg, Zeeland en Utrecht wil de stichting de verduurzaming van mobiliteit versnellen. Daarvoor hebben die stichtingen het platform GoodMoovs ontwikkeld om voertuigen te delen. En we zoeken nadrukkelijk samenwerking met andere aanbieders van deelauto’s, zodat jij straks vanuit 1 app voertuigen van alle aanbieders kunt gebruiken.

Bewoners en bedrijven krijgen toegang via een abonnement: de deelauto is dan 1 dag per week exclusief voor jou!

Waarom een deelauto?

• alleen betalen wat je werkelijk rijdt, goedkoper dan een (2e) auto
  • minder auto’s in de straat, parkeerruimte evt voor andere bestemmingen beschikbaar
  • minder grondstoffen omdat meer mensen 1 auto gebruiken
  • een leefbare stad, want 1 deelauto vervangt zeker 4 eigendomsauto’s.
  • Met 1 abonnement toegang tot meer dan 50 elektrische deelauto’s in 15 steden

Waarom elektrisch?

• schone lucht in de binnenstad, want geen CO2, uitlaatgassen,
  • minder fijnstof en NOx (Bossche Broek!)
  • minder herrie in de straat
  • Geen CO2 bij de elektriciteitsproductie, want 100% groene stroom
  • meer rijcomfort
  • bewust omgaan met je omgeving en het milieu

En wat kost dat?

Lees hiernaast alles over de abonnementen van GoodMoovs, al € 89 heb je een elektrische deelauto voor jouw deur staan, samen met jouw buren. Slechts 5 huishoudens zijn nodig om een deelauto neer te zetten.

Projectpartners: