Voor de werkgever

Bespaar op mobiliteitskosten

 • De totale kilometerkosten van duurzame mobiliteit kunnen lager zijn dan de kosten van brandstofauto’s en dat levert interessante mogelijkheden op voor kostenbesparing binnen organisaties. Door een slimme combinatie van e-bike, e-auto en OV is zelfs een halvering van de mobiliteitskosten mogelijk. Wij maken graag een voorbeeldberekening.

 • U wordt totaal ontzorgd: Als werkgever krijgt u niet alleen een aantal elektrische deelauto’s tot uw beschikking, maar ook nog een service pakket, bestaande uit o.a. een helpdesk, training en instructie, GoodMoovs reserveringssoftware en rapportages, waardoor u op het gebied van mobiliteit bijna geheel ontzorgd wordt.

 • Binnen veel organisaties vormen mobiliteitskosten één van de grootste kostenposten. Bovendien: energiekosten zullen in de toekomst blijven stijgen. Het ontkoppelen van mobiliteitskosten en energiekosten van economische groei wordt daarom steeds belangrijker, zodat economische groei mogelijk is zonder een evenredige groei van het energieverbruik. Duurzame organisaties zijn meer crisisbestendig dan energie-intensieve organisaties. Als de economie op de oude manier groeit met een recht evenredig energieverbruik, dan kan na de (krediet)crisis snel een volgende (energie)crisis komen.

Uitgangspunt van ons aanbod

Organisaties kunnen kosten besparen op hun mobiliteit en daarbij ook nog eens belangrijke andere doelstellingen realiseren op het gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. (win-win-win-win). Hiervoor zijn duurzame voertuigen nodig en een gedragsverandering, die wij kunnen ondersteunen met faciliteiten en feedback.

Door goede afspraken te maken met werkgever en werknemers kunnen we optimaal gebruik maken van alle stimuleringsmaatregelen en fiscale mogelijkheden. Onze oplossingen/projecten bestaan meestal uit onderzoek/analyse (scan), probeerperiode (1 maand elektrisch rijden) en aanschaf / belonen / beheer van e-voertuigen.

1. Kennis, ervaring en advies

 • Mobiliteitsscan om uw mobiliteitsbehoefte in kaart te brengen
 • Proefperiode met e-deelauto’s en e-bike’s ondersteund met een planning en reserveringssysteem
 • Evaluatie

2. Propositie e-voertuigen en backoffice e-auto/e-bike

 • inzet van elektrische deelauto’s en e-bikes gedurende minimaal 12 maanden.
 • ondersteund door GoodMoovs platform met persoonlijk dashboard in combinatie met GoodMoovs app voor openen en sluiten.
 • Gedragsverandering stimulering via belonen binnen het GoodMoovs platform
 • Een e-auto rijden kan al vanaf 18 cent per kilometer* 
 • De combinatie van e-bike en e-deelauto versterkt elkaar, omdat mensen met de e-bike naar het werk kunnen gaan, in plaats van met hun privé auto, omdat er een zakelijke e-deelauto beschikbaar is voor zakelijke ritten.

* Vanafprijs afhankelijk van kilometrage en periode, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden