Voor de medewerker

Gezond, goedkoop en duurzaam

Wanneer een elektrische deelauto via de werkgever ter beschikking wordt gesteld, geeft dit voor veel medewerkers de mogelijkheid om met de fiets en/of het openbaar vervoer naar het werk te reizen. Zakelijke ritten kunnen immers met de elektrische deelauto worden afgelegd.

Op deze manier worden niet alleen zakelijke kilometers duurzamer afgelegd, maar ook de woon-werk kilometers. Bovendien is het gezond om met de fiets naar het werk te gaan. Zowel de werkgever als de medewerker kunnen op deze manier ook nog eens aanzienlijke kosten besparen.

Meld je aan via je werkgever!

Om mee te kunnen doen aan e-carsharing moet je werkgever elektrische deelauto’s ter beschikking stellen in samenwerking met stichting Limburg Elektrisch., stichting Brabant Elektrisch of We Drive Solar. Deelname is op dit moment in Limburg mogelijk voor medewerkers van Zuyd Hogeschool, Gemeente Sittard-Geleen, Zuyderland Ziekenhuizen, Gemeente Nuth, Valkenburg, Beek en de Provincie Limburg.

In Noord Brabant is deelname mogelijk voor medewerkers van o.a. Avans Hogeschool en Brabant Water.

Aanmelden kan via je werkgever.

Doet jouw werkgever nog niet mee? Wijs hem dan op de vele voordelen. En neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.