Enquête duurzame mobiliteit

Jouw mening telt!

Duurzame mobiliteit? De elektrische deelauto is dubbel duurzaam! Goed voor het milieu, en goed voor je portemonnee, want je koopt zelf geen (tweede) auto meer. Je betaalt alleen de uren en kilometers die je werkelijk rijdt!

Stichting Brabant Elektrisch organiseert mede het project 073elektrisch, waarin JADS een groot onderzoek uitvoert naar de toekomst van mobiliteit. Hiervoor is een enquete bschikbaar, waarin jouw mening gevraagd wordt. Op basis van de antwoorden biedt 073elektrisch e-deelauto’s aan in verschillende woonwijken en op de bedrijventerreinen in ‘s-Hertogenbosch.

De gemeente ‘s-Hertogenbosch ondersteunt deze enquete met woord en daad, en zal de uitkomsten van haar onderzoek gebruiken voor het realiseren van het Actieplan Duurzame Mobiliteit.

Wil jij met jouw buurt, VvE, bedrijvenverzamelgebouw, ondernemersvereniging of ander samenwerkingsverband ook wel eens weten hoe jullie mobiliteitswensen in daden om te zetten zijn? Stuur dan een mail aan info@stichtingbrabantelektrisch.nl of vul onderstaand formulier in.